Kävin tänää tos… pari tuntii sitte kattoo Luokkakokous 2:sen. Kaikki haukku sen ekan Luokkakokousen ihan paskaks. Itse tykkäsin mutta nyt kun olen nähnyt kakkosen, voin kyllä sanoa, että verrattuna tähän, se oli vähän laimea.

Luokkakokous 2 otti kaikki ongelmat joita minulla oli ykkösen kanssa ja korjasi ne! Ykkösessä oli LIIKAA SEKSIÄ. Kumpa munkin elämä olis semmosta ;). Tässä leffassa ei ollut paljon mitään seksiä. Kyllä, (SPOILERS), kuolleen miehen munaan koskettiin ja strippiesitys nähtiin mutta sitäkään ei ollut niin paljon. ONGELMA RATKAISTU. Toinen ongelma ekan kanssa: Sami Hedberg ei ollut… Sami Hedberg. Se ei päässy valloilleen, niinkuin joku jonka mää tunnen sanoi. Ykkösessä se ei tehny mitään hauskaa… muuta ku runkkas suihkussa ja jos mää joudun sanomaan että Hedbergin hauskin kohtaus oli se, kun se runkkas suihkussa, nii ei pyyhi hyvin. 😀 Nyt Hedberg pääs valloilleen. Se oli hauska. Se oli oma itsensä. Ihan kuin se olis ohjannu ja käsikirjottanu omat kohtauksensa.

Juoni on aika samanlainen kuin ekassakin: Pojat kokoontuu, menee matkalle, kaikkee jännää tapahtuu, kaiiki on menny vituiks, kaikki korjaantuu, jee. Ei sinänsä, se oli parempi kuin eka, joten kait mää voin sille tällä kertaa antaa olla.

Näyttelijät ovat samat. Samat hyvät näyttelijät. Jippe, Antti, Tuomas. Jatketaan:

Juoni oli… syvempi. Mainitsin jo juonen mutta mainitsen uudestaan: Ekassa juonessa oli mukana joku Tuomaksen lapsi jota se pani? Miks kukaan ei kertonu siitä enää mitään sen jälkeen? Et sää voi panna omaa lastas ja jatkaa elämääs ilosesti eteenpäin. Tällä kertaa Tuomas ei pannu omaa lastaan, hän teki paskan albumin, joutuu elää sen kanssa, Antti ei saa “sitä oikeaa”, ja joutuu elää sen kanssa ja parrakas lähihoitaja joskee Niklaksen palleja ja se joutuu elää sen kanssa. Ykkösessä Antti eros, Niklas piti puheen ja Tuomas… pani? Ei kai sillä ollu muuta juonta… No jaa. Tällä kertaa oikeesti välitin juonesta. Se ei ollut vaan joku keski-ikäisten panoreissu, se oli keski-ikäisten hautajais/mopojenkki/hää reissu. Se oli todella kivaa, vaikkakin kesti vaan joku 1.5h. En valita.

Yleisesti ottaen, se oli todella hyvä leffa. Kannattaa katsoa Luokkakokous 2, se oli todella hyvä. Annan sille 4 tähteä tai 8/10. Miks ei 10/10, koska kuten sanoin, juoni on aika samanlainen kuin ykkösessäkin, vaikkakin se toimi. Odotin silti jotain uutta. Mutta se oli silti katsomisen arvoinen leffa. Mene katsomaan se jos Sami Hedberg saa sut nauramaan tai sua kiinnostaa miksi joku parrakas lähihoitaja koski Aku Hirviniemen palleja.

Advertisements